Locatie...waar zitten we dit jaar?

Locatie

De locatie van de 5e, lustrum, Metaaltijdendagen op 6 en 7 oktober 2017 is Oss!

De lezingen zijn op vrijdag en zaterdagochtend in zalencentrum Vivaldi, gelegen aan de Molenstraat 81 te Oss.

lezingen

Lopend vanaf Treinstation Oss
Zalencentrum Vivaldi is gelegen op 200 meter direct ten westen van het station. Loop het stationsgebouw uit en volg de spoorlaan in westelijke richting. Na 200 meter volgt de kruising met de Molenstraat. Op de hoek van Spoorlaan en Molenstraat is Vivaldi gelegen.
Met de bus
Bushalte "Oss - centraal station" is gelegen op 40-60m afstand van zalencentrum Vivaldi.
Met de auto
Bij Vivaldi kunt u geheel gratis parkeren! Direct bij onze ingang vindt u onze parkeerpaal, die u aangeeft of er ruimte is in de overdekte parking. Indien het bord op groen staat kunnen gasten van Vivaldi gewoon door rijden tot aan de slagboom. Deze zal automatisch openen en u toegang tot onze gratis overdekte parking verschaffen.
Let op: er zijn circa 50 plekken voor onze gasten beschikbaar, indien men correct parkeert. Vriendelijk verzoek om binnen de lijnen te parkeren.De maximale doorrij hoogte is 2,10 meter! Indien de parkeerplaats vol is, kunt u op de openbare parkeerplaats aan de andere zijde van het stations parkeren (route)

Excursie zaterdagmiddag
Voor de excursie op zaterdag middag wordt door de organisatie busvervoer georganiseerd, die vanaf het stationsplein of de Molenstraat zal vertrekken.